Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. Ha belépünk, és egy pillanatra megállunk, már rögtön észleljük, hogy jól érezzük-e ott magunkat, vagy sem. Hogy kellemes kisugárzása van-e a lakásnak, vagy sem. Szívesen időznénk már a bejáratnál, vagy alig várjuk, hogy beljebb lépjünk. A bejárat és környéke legyen barátságos, hívogató. Ne torlaszoljuk el különféle akadályokkal, például cipőkkel, telezsúfolt fogassal, szanaszét heverő gyerekjátékokkal. Ezek a tárgyak ugyanis megakadályozzák az energia szabad beáramlását lakásunkba.
2. Elég energiadús-e odabenn a levegő. Ha igen a válasz, minden rendben van, ha viszont nem, annak valószínűleg az az oka, hogy a lakásban nem elegendő a Csi áramlása. Figyeljük meg azokat a helyiségeket, ahol a legtöbb időt töltjük. A hálószobát, az étkezőt, a kedvenc ülőhelyünket. Nézzük meg a sarkokat, az éleket, amelyek láthatatlan nyílként irányulnak az emberre, nem mutatnak-e fekvőhelyünk vagy dolgozóhelyünk fele. Ha igen, semlegesítsük őket virágokkal, kendőkkel.
3. Nézzük meg, hogy az előszobából nyíló szobák kapnak-e elegendő életenergiát. Ha eldugott folyosóról nyílnak, valószínűleg nem. Ezen változtathatunk fényekkel és kristályokkal, amiknek energia terelő hatásuk van.